Porttikivi on lämpöpumppujen / aurinkoenergian asiantuntia ja Tukesin valtuuttama kylmälaite- ja sähköurakoitsija. Tuotevalikoimassamme ovat alan johtavat merkit. Olemme myös Scanofficen valtuuttama takuuhuoltoliike. Kauttamme saat alan parhaimmat ja luotetuimmat tuotteet – asennettuina!

Olemme aloittaneet nykyisen yritystoimintamme vuonna 2010, mutta sähköalan kokemusta meillä on jo vajaan 20 vuoden ajalta. Tarjoamme teille laadukkaan asennuksen sovitussa aikataulussa ja luonnollisesti voit hyödyntää kotitalousvähennysmahdollisuuden kauttamme!

Lämpöpumppupalvelu Porttikivi on  takuuhuoltoliike  Scanofficen / Scanvarmin (SOG) tuotteille. Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja kattaus maailman parhaimpia maa- ja ilmalämpöpumppuja, ilmavesipumppuja sekä jäähdytinlaitteita. Tuotemerkkeinä ovat mm. Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Scanvarm, Gree, Panasonic, Toshiba ja Daikin.

Scanoffice-Lämpöpumppu-Dealer -liikkeet myyvät ja asentavat Scanofficen / Scanvarmin maahantuomia laitteita täysin valtuuksin, myös Hankintaturvatuotteita. Hankintaturvatuote on merkki, johon ostaja voi luottaa. Merkistä tunnistaa hyväksi testatun, laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Kylmälaite- ja sähköurakointiasennukset tulee aina tehdä rautaisella ammattitaidolla. Meiltä sitä löytyy! Ota yhteyttä, joko soittamalla numeroon 0400 – 456 837  tai jättämällä tarjouspyyntö näiden nettisivujen kautta.